Pizza din foitaj
PrinteazaPizza din foitaj din: foitaj, pesto, ardei, cas, rosii, busuioc.
- 400 g foitaj, de cumpărat
- 6 linguri pesto
- 230 g ardei capia în oţet, scurşi de lichid şi tăiaţi felii
- 200 g caş sau mozzarella, rupt
- 100 g roşii deshidratate
- o mînâ de frunze de busuioc
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 7/220°C.
Intinde foitajul in foaie şi aşază-l în tava de copt neaderentă. Taie în 6 pătrate egale. Unge fiecare pătrat cu 1 lingură pesto, lăsând marginea neunsă. Aşază deasupra ardeiul, caşul şi roşiile.
Presară sare şi piper şi dă la cuptor 20 minute, până când foitajul creşte, se rumeneşte şi caşul se topeşte. Presară busuiocul şi serveşte.
Pofta buna!