Pizza cu două feluri de caşcaval

Printeaza

Pizza cu două feluri de caşcaval din: faina, iaurt, drojdie, apa, sare, bulion de rosii, rosie, cascaval afumat, cascaval simplu si busuioc.

Ingrediente:Pizza_cu_doua_feluri_de_cascaval

pentru aluat:

  • 200 g faina
  • 120 g iaurt
  • un plic drojdie uscata
  • 5 linguri apa calduta
  • un praf sare

pentru garnitura:

  • 2 linguri bulion de rosii
  • 1/2 rosie
  • 4 felii cascaval afumat
  • 4 felii cascaval simplu
  • 4 frunze busuioc

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă foarte bine toate ingredientele într-un castron pentru a obţine un aluat uniform.

Se acoperă vasul cu un şervet şi se lasă 10 minute.

Apoi, pe masa uşor în făinată, se întinde aluatul cu sucitorul şi se transferă foaia în tava de copt tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu un pic de ulei.

Se lasă asa timp de o oră, să crească într-un loc călduţ.

După acest timp, se unge aluatul cu cele două linguri de bulion amestecat cu puţină apă, se repartizează felii de roşii şi cele 8 felii de caşcaval, aşezate alternativ, o felie de caşcaval simplu cu una de caşcaval afumat.

Se presară busuioc si se dă la cuptor pentru 10-15 minute. Se serveşte imediat.

Pizza cu două feluri de caşcaval

Pizza_cu_doua_feluri_de_cascaval

Pofta buna!


poate iti place si:

retete

Pizza delicioasă – Rețetă pentru acasă

Pizza delicioasă – Rețetă pentru acasă din: aluat pentru pizza, sos de rosii, mozzarella, parmezan, pepperoni, oregano, usturoi, sare, piper, ulei de masline.   Ingrediente: 1 pachet de aluat pentru pizza (sau poți face propriul aluat) 1/2 cană de sos de roșii 1 1/2 căni de mozzarella rasă 1/2 cană de parmezan ras 1/2 cană […]

retete

Rețetă Pizza Quattro Formaggi: Cum să Faci Pizza cu 4 Tipuri de Brânză

Rețetă Pizza Quattro Formaggi: Cum să Faci Pizza cu 4 Tipuri de Brânză din: pizza, mozzarella, gorgonzola, pecorino romano, ricotta, sos de rosii, oregano, busuioc, ulei d emasline extravirgin, sare, piper.   Ingrediente: 1 aluat de pizza proaspăt sau facut in casa 100g mozzarella 100g gorgonzola 100g pecorino romano 100g ricotta Sos de roșii (la […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

4 comentarii

  1. Asta merita incercata, de mi-ar iesi aluatul ala …

  2. pizza cu cascaval e cea mai buna pizza

  3. Valentina Negrescu

    Vreau si eu o bucata de pizza

  4. FOarte tare pizza asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.