Chec Sărat cu Ciuperci și Spanac: o alegere excelentă pentru o gustare consistentă și sănătoasă. Ușor de preparat și plin de nutrienți, acest chec sărat este soluția perfectă pentru a te bucura de un preparat delicios și hrănitor. Ingrediente 200 g de ciuperci champignon, feliate subțire 100 g de spanac proaspăt 200 g de făină […]
Pizza Margherita cu mozzarella si busuioc
PrinteazaPizza Margherita cu mozzarella si busuioc din: rosii, mozzarella, busuioc, rucola, parmezan, ulei de masline, sare, piper, apa, calda, drojdie, faina, ulei de masline.
Ingrediente:
- roşii
- mozzarella
- busuioc
- rucola
- parmezan
- ulei de masline
- sare
- piper
Ingrediente aluat:
- apa caldă
- drojdie
- făină
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Pizza Margherita cu mozzarella si busuioc: prepară aluatul astfel: se pune într-un castronel drojdia amestecată cu făină, 3-4 linguri de apâ caldă, se face o pastă, se acoperă şi se lasă până se umflă.
Intr-un castron se pune făina, iar în mijloc se toarnă amestecul de drojdie, uleiul, sarea, se amestecă pentru a forma un aluat moale şi elastic.
Dacă este necesar, se mai poate adâuga apă. Se frământă bine şi se lasă deoparte acoperit, pentru a creşte.
întinde o foaie de aluat de mărimea dorită, şi se pune în forma de pizza, unsă.
pune puţin ulei de măsline pe blat, un strat de roşii curăţate de coajă şi tăiate felii, un strat de felii subţiri de mozzarella, şi se presară din nou ulei de măsline.
coace timp de aproximativ 20 de minute până se topeşte brânza şi se amestecă cu roşiile, iar blatul capătă o culoare aurie.
Deasupra se presară busuioc proaspăt, rucola cu puţin parmezan. serveşte caldă.
Pofta buna!
Chec Sărat cu Ciuperci și Spanac
Cel mai mult imi place pizza Margherita