Pizza cu smochine si prosciutto din: unt, salote, creme fraiche, parmezan, smochine, mozzarella, rucola, prosciutto, ulei, otet balsamic, faina, drojdie si sare. Ingrediente: 1 cubulet de unt 3 salote, tocate fin 250 g de creme fraiche 50 g parmezan, ras 4 smochine coapte, taiate in bucati mari 125 g mozzarella 2 maini de rucola 6 felii […]
Ingrediente:
2 oua
250g iaurt
3 linguri ulei
faina
1/2 praf de copt
50 g margarina pt uns tava
400 g piept de pui fiert
150-200g mozzarella
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste albusuri. In continuare se adauga iaurtul, uleiul, praful de copt stins cu un pic de otet si faina(cernuta in prealabil) in ploaie amestecand de sus in jos.
Se obtine un aluat de consistenta unei smantane roase.
Se unge o tava cu margarina(de preferinta de teflon-este foarte important ca tava sa fie de calitate), se toarna compozitia si se modeleaza cu ajutorul unei linguri.
Deasupra compozitiei se pune sunca si pieptul de pui taiate felii si se da la cuptor la foc mic(cuptorul trebuie incalzit cu 10 min inainte).
Cand este aproape gata (cam in 25 min) se rade pe deasupra mozzarella si se mai lasa 2-3 min ca aceasta sa se inmoaie si apoi este gata.
Pizza cu carne de curcan si legume din: aluat de pizza, curcan, sos barbeque, branza, fasole neagra, porumb, ardei gras, ceapa rosie, piper, coriandru, sos de maioneza. Ingrediente: 500gr aluat de pizza 2 cesti carne de curcan, fiert, tocat ½ ceasca sos barbeque 2 cani branza rasa 1 cană fasole neagră ½ ceasca porumb ½ […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.