Amesteci făina cu drojdia, apa călduţă, zahărul şi un praf de sare, frămânţi aluatul şi încorporezi treptat uleiul. Laşi apoi aluatul la crescut pentru o oră.
Strecori porumbul şi ciupercile din conserva şi tai ciupercile mărunt.
Cureţi ardeiul şi-l tai fâşii, iar măslinelor le scoţi sâmburii.
După ce a crescut aluatul, întinzi o foaie, o aşezi într-o tavă unsă cu margarina şi o dai la cuptor pentru 5 minute.
O scoţi, pui măslinele, porumbul, ciupercile şi ardeiul şi dai pizza la cuptor pentru încă 20-25 de minute, între timp, desfaci pasta de tomate în puţină apă, o pui la fiert, adaugi zahărul, sare, piper şi cimbru dupa gust si lasi pe foc 10 minute.
Pizza cu ton, porumb si gogosar din: făină, apa, ulei, drojdie uscată, zahăr, sare, ton bucăţi, porumb dulce din conservă, caşcaval, ketchup, gogoşar. Ingrediente: 350 g făină 250 ml apă 3 linguri ulei 1 lingură drojdie uscată 1 linguriţă zahăr 1 praf de sare Pentru umplutură: 300 g ton bucăţi 50 g porumb dulce din conservă 50 g caşcaval 4-5 linguri ketchup […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.