Pizza cu Ciuperci și Pecorino din: faina de grau, apa, drojdie, zahar, sare, ulei de masline, ciuperci, sos de rosii, usturoi, branza pecorino romano, busuioc, sare, piper. Cu o crustă perfect crocantă, îmbrăcată într-un sos de roșii aromat, garnisită cu ciuperci suculente, usturoi parfumat și brânză pecorino romano savuroasă, această pizza promite să fie vedeta […]
Pizza quatro formagi
PrinteazaPizza quatro formagi din: faina, drojdie, ulei, lapte, sos de tomate, mucegai, mozzarella, cascaval, telemea.
Pentru aluat:
- 350 g făină
- un plic drojdie uscată
- 3 linguri ulei
- 250 ml lapte
Pentru garnitură:
- 3-4 linguri sos de tomate
- 50 g brânză cu mucegai albastru
- 50 g mozzarella
- 50 g caşcaval
- 50 g telemea
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele pentru aluat, se frământă putin, apoi se lasă la crescut 40 de minute.
Aluatul se întinde în foaie potrivit de groasă si se transferă în forma de copt.
Se unge cu sosul de roşii. Se repartizează şi cele patru tipuri de brânză. Se coace 20 de minute.
Pizza quatro formagi
Pofta buna!
poate iti place si:
Pizza cu Busuioc – Rețeta Savuroasă
Pizza cu Busuioc – Rețeta Savuroasă din: faina de grau, drojdie, zahar, apa calda, ulei de masline,sare, sos de rosii, mozzarella, busuioc, rosie, ceapa rosie, sare, piper. Pizza cu busuioc este o reinterpretare a clasicului italian, în care busuiocul proaspăt adaugă o notă aromatică și răcoritoare, transformând pizza într-o adevărată delicatesă. Pentru a pregăti pizza […]
Pizza de Casă – Rețeta Italiană
Pizza de Casă – Rețeta Italiană din: faina de grau, apa calda, drojdie uscata, zahar, sare, ulei de masline, sos de rosii, sunca, salam, ardei ciuperci. Descoperă rețeta secretă de pizza de casă, moștenită din inima Italiei. Află istoria fascinantă a acestei delicatese și cum să o prepari perfect de fiecare dată!” Ingrediente: 200 g […]
Pofta buna!