Pizza rapida şi dietetica
PrinteazaPizza rapida şi dietetica din: passata, spanac, lipii orientale, zahar, zeama de lamaie, oregano, cascaval si oua.
- 200 ml sos de rosii – passata
- 400 g spanac
- 4 lipii orientale
- 2 linguri masline negre
- 1/2 lingurita zahar
- zeama de la 1/2 lamaie
- 1 lingurita oregano uscat
- 120 g cascaval, razuit
- 4 oua
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la semnul 6/200 C. Intr-un vas mic, pe foc, încălzeşte sosul de roşii împreună cu zahărul, zeama de lămâie şi oregano şi lasă să fiarbă 5 min. Pune spanacul într-un vas larg şi toarnă deasupra apă fierbinte cât să acoperi şi lasă să stea 2 min.
Scurge de lichid şi apoi toarnă apă rece. Scurge din nou şi stoarce excesul de apă. Toacă. In tava de cuptor tapetată cu folie aşază lipiile. Unge-le cu sosul de roşii, presară spanacul – lasă un mic gol în mijloc – pune măslinele şi caşcavalul. Pune in mijloc câte 1 ou şi dă la cuptor 10 min, până când oul se coagulează dar gălbenuşule încă moale.
Pizza rapida şi dietetica
Pofta buna!