Pizza romana
PrinteazaPizza romana din: aluat pentru ciabatta, ketchup, ceapa, ardei, rosii, anghinare, masline, cascaval sau mozzarella, piper.
- 250 g aluat pentru ciabatta
- 4 linguri ketchup
- 2 cepe roşii, tocate mărunt
- 2-3 bucati ardei gras, copt şi taiat felii
- 5 roşii prunişoare, tăiate felli
- 400 g inimi de anghinare in otet, scurse de lichid
- 12 măsline negre
- 200 g cascaval sau mozzarella
- piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Portioneaza aluatul in patru mingi. Aşaza pe tava de copt si acopera cu film alimentar uns cu ulei.
Lasa sa crească la cald până cănd işi dublează volumul. Incinge cuptorul la 7/220°C. Intinde aluatul in foi si da la cuptor 8 minute.
Unge cu ketchup şi aşază deasupra ingredientele rămase. Dă la cuptor 10-12 minute, serveşte cu salată verde.
Pizza romana
Pofta buna!