Pizza romana

Printeaza

Pizza romana din: aluat pentru ciabatta, ketchup, ceapa, ardei, rosii, anghinare, masline, cascaval sau mozzarella, piper.

Ingrediente:Pizza_romana

  • 250 g aluat pentru ciabatta
  • 4 linguri ketchup
  • 2 cepe roşii, tocate mărunt
  • 2-3 bucati ardei gras, copt şi taiat felii
  • 5 roşii prunişoare, tăiate felli
  • 400 g inimi de anghinare in otet, scurse de lichid
  • 12 măsline negre
  • 200 g cascaval sau mozzarella
  • piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Portioneaza aluatul in patru mingi. Aşaza pe tava de copt si acopera cu film alimentar uns cu ulei.

Lasa sa crească la cald până cănd işi dublează volumul. Incinge cuptorul la 7/220°C. Intinde aluatul in foi si da la cuptor 8 minute.

Unge cu ketchup şi aşază deasupra ingredientele rămase. Dă la cuptor 10-12 minute, serveşte cu salată verde.

Pizza romana

Pizza_romana

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.