Pizza cu Spanac, Roșii și Brânză de Capră – este o opțiune delicioasă și sănătoasă, ideală pentru orice ocazie. Această combinație de ingrediente oferă nu doar un gust rafinat, ci și numeroase beneficii pentru sănătate. Spanacul adaugă prospețime, roșiile aduc dulceață și aciditate, iar brânza de capră completează preparatul cu o notă cremoasă și ușor […]
Pizza cu sunca si pepperoni
PrinteazaPizza cu sunca si pepperoni din: faina, drojdie, sare, zahar, ulei, sos de rosii, sorii, sunca, pepperoni, ardei, masline, busuioc.
Ingrediente:
- 300 g făină
- 15 g drojdie proaspătă
- 1/2 linguriţă sare
- o linguriţă zahăr
- 75 ml apă călduţă
- 3 linguri ulei de măsline
Pentru topping:
- 2-3 linguri sos de roşii
- 2 roşii
- 3 felii şuncă
- 100 g pepperoni
- un ardei gras
- 10 măsline
- busuioc proaspăt
Mod de preparare:
Pentru aluat, făina se amestecă cu sarea, iar drojdia se amestecă cu zahărul, uleiul şi apoi se pune şi puţină apă călduţă, cât să ajute creşterea. Se lasă 10 minute.
Se toarnă apoi peste făină, se amestecă, se frământă şi se lasă la crescut până ce îşi dublează volumul.
Se întinde aluatul pe masa presărată cu făină şi apoi se transferă în tava de copt.
Se unge cu sosul de roşii, se pun şunca şi pepperoni tăiate felii, roşiile şi ardeiul tăiate rondele, măslinele.
Se coace 20 de minute.
Se serveşte cu busuioc proaspăt.
Pizza cu sunca si pepperoni
Pofta buna!
Pizza Vegetariana cu Legume – este o alegere excelenta pentru o masa delicioasa si echilibrata. Aceasta pizza combina prospetimea legumelor cu un aluat crocant si sos de rosii aromat, oferind o experienta culinara de neuitat. Indiferent daca esti vegetarian sau pur si simplu doresti o varianta mai usoara a clasicii pizza, aceasta reteta este perfecta […]
Pizza cu Ciuperci Pleurotus, Mozzarella și Rucola
Pizza cu Ciuperci Pleurotus, Mozzarella și Rucola: Pizza este unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, oferind infinite posibilități de personalizare și adaptare. Pizza cu ciuperci pleurotus este o variantă sănătoasă și delicioasă, care combină textura și aroma unică a ciupercilor pleurotus cu delicatețea mozzarella și prospețimea rucolei. Această rețetă este […]