Pizza turcească cu carne tocată
PrinteazaO reteta de pizza turceasca cu carne tocata din: ardei iute, ceapa rosie, patrunjel, carne de vita, pasta de ardei, ou, sare, piper, chimen, aluat dospit si ulei de masline.
- 1 ardei iute
- 1 ceapa rosie
- 2 legaturi patrunjel
- 200 g carne de vita tocata
- 1 lingura pasta de ardei
- 1 ou
- sare
- piper
- chimen macinat
- 1/2 aluat dospit
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se curăţă roşia şi ardeiul iute de seminţe şi se toacă, la fel ca şi ceapa şi pătrunjelul. Se frământă carnea tocată cu jumătate din cantitatea de păjrunjel, jumătate din cantitatea de ceapă, jumătate din cantitate de roşii, ardei iute, pastă de ardei, ou şi mirodenii.
Se împarte aluatul în 4 şi se întinde din fiecare porţie câte o foaie subţire (20 x 15 cm). Se repartizează deasupra carnea şi se lasă marginile libere; se stropesc cu ulei şi se pliază marginile peste carnea tocată. Se coace pizza 18-20 min. la cuptorul încins la 200°C.
Se aşază deasupra restul de ingrediente.
Pizza turcească cu carne tocată
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pizza turceasca