Pizza turcească cu carne tocată

Printeaza

O reteta de pizza turceasca cu carne tocata din: ardei iute, ceapa rosie, patrunjel, carne de vita, pasta de ardei, ou, sare, piper, chimen, aluat dospit si ulei de masline.

Ingrediente:Pizza turcească cu carne tocată

  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa rosie
  • 2 legaturi patrunjel
  • 200 g carne de vita tocata
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • chimen macinat
  • 1/2 aluat dospit
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se curăţă roşia şi ardeiul iute de seminţe şi se toacă, la fel ca şi ceapa şi pătrunjelul. Se frământă carnea tocată cu jumătate din cantitatea de păjrunjel, jumătate din cantitatea de ceapă, jumătate din cantitate de roşii, ardei iute, pastă de ardei, ou şi mirodenii.

Se împarte aluatul în 4 şi se întinde din fiecare porţie câte o foaie subţire (20 x 15 cm). Se repartizează deasupra carnea şi se lasă marginile libere; se stropesc cu ulei şi se pliază marginile peste carnea tocată. Se coace pizza 18-20 min. la cuptorul încins la 200°C.

Se aşază deasupra restul de ingrediente.

Pizza turcească cu carne tocată

Pizza turcească cu carne tocată

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pizza turceasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.