Pizza cu vin

Printeaza

Pizza cu vin din: aluat, mazare, rosii, ceapa, morcov, telina, dovlecel, bulion, vin, ulei, zeama de lamaie, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • aluat de plăcintă cu drojdie
  • 50 g mazăre verde păstăi
  • 4 roşii
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 ţelină mică
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri de bulion
  • 1 pahar vin alb
  • ulei
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde pe tava tapetată cu ulei şi se unge cu pasta de roşii amestecată cu 2 linguri de ulei.

Roşiile se curăţă de coajă, se taie felii şi se aşază pe aluat.

Legumele se taie în bucăţi po­trivite, se călesc în ulei, se sting cu vin, se adau­gă sarea, piperul şi zeama de lămâie şi se lasă la fiert 10 minute.

După ce s-au răcit, se întind pe aluat, se dau la cuptor 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.