Supă Miso Autentică – Descoperă Secretele Bucătăriei Japoneze din: apa, pasta mniso, tofu, alge wakame, ceapa verde, dashi, ciuperci. Supa Miso este unul dintre cele mai reprezentative și apreciate feluri de mâncare din bucătăria japoneză, fiind nu doar delicioasă, ci și extrem de benefică pentru sănătate. Această supă tradițională este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive, […]
Plachie de crap
PrinteazaPlachie de crap din: crap, ulei, ceapa, bulion, usturoi, rosii, ardei gras, vin, lamaie, supa de peste, foi de dafin.
Ingrediente:
- 1 crap
- ulei
- 5 cepe
- 50 g bulion
- 8 catei de usturoi
- 3 rosii
- 1 ardei gras
- 50 ml vin
- 1 lamaie
- 250 ml supa de peste
- foi de dafin
Preparare:
Plachie de crap: Taie pestele in bucati. Condimenteaza-le si rumeneste-le. In grasimea ramasa, caleste ceapa.
Adauga usturoiul tocat, bulionul, foile de dafin si supa de peste. Potriveste gustul de sare si lasa sa dea in cateva clocote.
Pune bucatile de peste si felii de rosie si ardei. Stropeste cu zeama de lamaie si lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.
Pofta buna!
Sos Ragu Traditional Italian din: carne tocata, bacon, ceapa, morcovi, telina, usturoi, rosii in bulion, vin, pasta de tomate, dafin, oregano, sare, piper, ulei, parmezan. Sosul ragu este o rețetă clasică în bucătăria italiană, cunoscută pentru bogăția sa și complexitatea aromelor. Acest sos robust, preparat cu carne și legume, este perfect pentru a acompania diverse […]
Cea mai buna plachie de peste, mai ales ca e cu crap.