Plachie de crap cu legume

Printeaza

Plachie de crap cu legume din: crap, rosii, ardei, usturoi, morcov, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Plachie de crap cu legume

  • 4 cotlete de crap
  • 7 roşii
  • 5 ardei capia
  • 2 căpăţâni usturoi
  • 1 morcov tăiat rondele
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapă
  • sare
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Dai cotletele de crap cu sare şi le frigi pe grătarul încins, pe ambele părţi, apoi le laşi deoparte. Pui pe grătar legumele, le frigi, apoi le iei de pe grătar.

Descojeşti roşiile şi le pasezi împreună cu ardeiul iute şi cu usturoiul, apoi le aşezi într-o tavă. Adaugi ardeii capia tăiaţi fâşii şi rondelele de morcov, iar peştele îl pui peste legume. Presari puţină sare şi pui câteva boabe de piper.

Dai tava la cuptorul încins aproximativ 15 minute, ca să se combine aromele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.