Plachie de crap cu patrunjel

Printeaza

Plachie de crap cu patrunjel din: crap, vin, ceapa, foaie de dafin, rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Plachie_de_crap_cu_patrunjel

  • 1 crap de aproximativ 1,5 kg
  • 250 ml vin alb
  • 1 kg ceapa
  • 1 foaie dafn
  • 700 g rosii
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Crapul il cureti de solzi si de intestine, daca e cazul, il speli, il ungi cu putin ulei si il dai cu sare.

Torni ulei într-un vas mare şi îl pui pe foc. Adaugi ceapa şi o căleşti până devine sticloa­să. Aşezi peste ea crapul întreg sau tăiat felii, piper, toci roşiile şi le pui pe lângă, şi peste peş­te, foaia de dafin.

Potriveşti de sare dacă consideri că e cazul, apoi torni vinul. Dai tava la cuptorul încins aproximativ 25 de minute. Serveşti cu pătrun­jel presărat din abundenţă.

Plachie de crap cu patrunjel

Plachie_de_crap_cu_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.