Plachie de praz

Printeaza

Plachie de praz din: praz, ceapa, usturoi, ulei, rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Plachie de praz

  • 1 kg praz
  • 2 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 5 roşii
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi prazul se curăţă, se -taie felii, se înă­buşă în ulei. Se adaugă roşiile tăiate felii, sare, piper, 1 pahar de apă şj se lasă la cuptor 20 de minute.

Spre final, se adaugă usturoiul şi ver­deaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.