Porc cu sos de trufe și vin alb. Trufele, cunoscute pentru aroma lor intensă și inconfundabilă, se combină perfect cu vinul alb, adăugând un plus de savoare cărnii suculente de porc. Acest preparat nu doar că este delicios, dar și plin de arome bogate și complexe. Știați că trufele sunt considerate “diamantele bucătăriei” datorită rarității […]
Plachie de vinete cu ceapa
PrinteazaPlachie de vinete cu ceapa din: vinete, ulei, ceapa, usturoi, patrunjel, faina, rosii, ardei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 vinete
- 100 ml ulei
- 2 cepe
- 7-8 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 60 g făină
- 4-5 roşii
- 2 ardei graşi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Plachie de vinete cu ceapa: Vinetele se spală, se curâţă de coajă, dar numai din loc în loc şi se taie. felii, se sărează şi se lasă aşa o oră, apoi se spală, se storc puţin, se dau prin făină şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei fierbinte.
toacă ceapa şi se pune într-o cratiţă cu ulei, să se înmoaie bine, la foc mic; se adaugă usturoiul tăiat feliuţe, ardeii tăiaţi fideluţă, roşiile, curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate mărunt, se amestecă şi se lasă să fiarbă toate împreună.
adăugă apoi verdeaţa tocată, sare şi piper.
După ce legumele s-au înmuiat, se adaugă puţină apă şi se lasă să fiarbă până scade apa.
aranjează vinetele pe o farfurie şi se toarnă peste ele sosul scăzut.
Pofta buna!
Porc cu sos de trufe și vin alb
Berea Warsteiner Premium Verum
Berea Warsteiner Premium Verum: Ghid Complet – Pilsner-ul German cu Aromă Echilibrată de Malț și Hamei. Este o bere pilsner germană produsă de Warsteiner Brauerei, una dintre cele mai vechi și respectate fabrici de bere din Germania. Istoria Berei Warsteiner Premium Verum: Fondată în 1753 de familia Cramer în orășelul Warstein, fabrica de bere a […]