Plachie de peste cu legume

Printeaza

Plachie de peste cu legume din: peste, rosii, ceapa, ardei, marar, lamaie, branza, sare, piper, ulei.

Ingrediente: Plachie de peste cu legume

  • 4 peşti
  • 1 kg roşii
  • 4 cepe
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apă
  • mărar
  • 1 lămâie
  • brânză

 

Mod de preparare:

Cureţi peştii şi le îndepărtezi capete­le. Ii asezonezi cu sare şi piper şi îi laşi la scurs.

Toci cepele şi le căleşti în ulei până devin sticloase.

Torni puţină apă şi adaugi ardeiul tăiat.

Când s-a înmuiat ceapa, pui roşiile descojite şi pasate, peştele şi laşi să fiarbă până scade sosul.

Serveşti cu brân­ză, felii de lămâie şi mărar.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Plachie de crap sau de orice peste

Plachie de crap sau de orice peste

Curăţăm peştele de solzi, îl spălăm în mai multe ape, apoi îl des­facem şi îl sărăm, lăsându-1 să stea cam o jumătate de ceas; după aceea îl tăiem în felii şi le zvântăm într-un şervet; apoi le dăm prin faină şi le prăjim rumen, pe ambele părţi în untdelemn fierbinte. După ce am prăjit peştele […]

Plachie cu vin

Plachie cu vin

Plachie cu vin din: peste, ceapa, rosii rascoapte, arde grasi, unt, ulei, ciuperci, usturoi, vin, smantana, sare, piper, boia dulce, patrunjel, cimbru. Ingrediente: 2 kg peste 1 kg ceapa 1 kg rosii rascoapte 2-3 ardei grasi 50 g unt 50 ml ulei 400 g ciuperci 5-6 catei de usturoi 200 ml vin dulce 150 g smantana […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.