Placinta cu ansoa, cascaval si suc de rosii
PrinteazaPlacinta cu ansoa, cascaval si suc de rosii din: făină, ulei, rondele sau un tub de anşoa, suc de rosii, cascaval, drojdie
Ingrediente:
- 200 g făină
- 150 ml ulei
- 1 cutie de rondele sau un tub de anşoa
- 1 sticlă mică suc de roşii
- 150 g caşcaval
- 10 g drojdie
Mod de preparare:
Din făină, drojdie, 2 linguri de ulei, o ceşcuţă cu apă caldă şi puţină sare, frămânţi un aluat de pâine, pe care îl laşi să crească circa o oră, la loc cald.
Când este gata crescut, întinzi aluatul în grosime de 1 cm, într-o tavă unsă cu ulei. Inţepi aluatul cu furculiţa, apoi aşezi un strat subţire de rondele sfărâmate sau anşoa.
Torni deasupra sucul de roşii, restul de ulei şi presari caşcavalul ras. Dai la cuptor jumătate de oră, până se rumeneşte. Serveşti plăcinta caldă.
Placinta cu ansoa, cascaval si suc de rosii
Pofta buna!
Imi place placinta cu ansoa 🙂