Placinta aromata cu carne

Printeaza

Placinta aromata cu carne din: carne de vita, oua, ceapa, vanata, ardei, susan, ulei, cimbru, sare.

Ingrediente:

  • 450 g carne tocată de vită
  • 2 ouă
  • o ceapă
  • 1/2 vânătă
  • 2 ardei copţi
  • 2 linguri susan
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 linguriţă cimbru
  • un gălbenuş, pentru uns
  • un aluat foitaj
  • sare

 

Mod de preparare:

Placinta aromata cu carne: In ulei se pun la călit ceapa tocată şi vânătă tăiată cubulete. Se presară sare, se adaugă carnea şi se lasă până ce carnea este bine prăjită.

După ce s-a răcorit carnea, se adaugă ouăle, cimbrul şi ardeii copţi bine scurşi şi tăiaţi mărunt.

O parte a aluatului se asază într-o formă de copt cu pereţi mai înalţi, se pune umplutura, se acoperă cu a doua parte a aluatului, se unge cu gălbenuş, se presară susanul şi se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.