Plăcintă de batog afumat

Printeaza

Plăcintă de batog afumat: Se amestecă, într-un vas adânc rezistent la microunde, 400g de batog afumat, curăţat de piele şi tocat grosier, cu 1 praz tăiat în felii subţiri şi o mână de pătrunjel tocat. Se stropeşte cu 75ml de smântână pentru frişcă şi 5 linguri de apă.

Se taie în felii foarte subţiri 2 cartofi şi se aşază peste peşte şi praz şi; se toarnă încă 75 ml de smântână pentru frişcă. Se condimentează cu sare şi piper.

Se acoperă vasul cu folie alimentară şi se înţeapă din loc în loc. Se dă la microunde (la treapta cea mai de sus) 8-10 minute, până ce mâncarea începe să bolborosească, iar cartofii sunt fragezi cand sunt icnercati cu un cutit.

Se scoate folia si se pune vasul sub grilul incins, pana ce cartofii devin aurii.

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.