Placinta de boabe incoltite cu verdeturi

Printeaza

Placinta de boabe incoltite cu verdeturi din: nuci pecan, ulei de cocos, ierburi romate, miso, usturoi, sare, legume, sos de susan negru, lastari.

 

Ingrediente:

  • o ceaşcă şi jumătate de nuci pecan crude
  • două linguri de ulei de cocos lichid
  • o lingură de ierburi aromate
  • o lingură de miso
  • o jumătate de căţel de usturoi, pisat
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • o ceaşcă de amestec de legume proaspete tăiate în bucăţi (dovlecei, ardei graşi roşii, morcovi, ceapă, vârfuri de sparanghel)
  • o ceaşcă de sos de seminţe de susan negru
  • o ceaşcă de lăstari mici (schinduf, lucernă, trifoi, linte)

 

Mod de preparare Placinta de boabe incoltite cu verdeturi:

Preparaţi blatul de plăcintă într-un mixer: procesaţi nucile pecan până se fărâmiţează şi încep să se prindă de pereţi.

Adăugaţi uleiul de cocos, ierburile aromate, miso, usturoiul pisat şi sarea, şi procesaţi-le pe toate până se omogenizează.

Apăsaţi mixtura de pecan în două farfurii mici dar adânci, pentru a forma blatul de plăcintă.

Amestecaţi legumele cu o jumătate de ceaşcă din sosul de seminţe de susan negru. Umpleţi fiecare farfurie cu câte o jumătate de ceaşcă de legume mărunţite.

Peste legume, puneţi lăstari, iar pe deasupra presăraţi jumătatea de ceaşcă rămasă din sosul de seminţe de susan negru.

Deshidrataţi între trei şi patru ore, şi serviţi’plăcinta caldă. Garnisiţi cu verdeţuri proaspete.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.