Supă Minestrone: Rețetă Italiană Clasică pentru Gătit Acasă din: ceapa, morcovi, telina, usturoi, fasole alba, rosii, dovlecei, spanac, supa de legume, paste, ulei de masline, cimbru, oregano, sare, piper, parmezan. Ingrediente (pentru 4 porții): 1 ceapă mare, tocată 2 morcovi, tăiați cuburi 2 tulpini de țelină, tocate 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 cartof, tăiat […]
Plăcintă cu brânză si caşcaval
PrinteazaPlăcintă cu brânză si caşcaval din: foi de placinta, margarina, oua, lapte, cascaval si branza.
Ingrediente:
- 1 pachet foi de placinta
- 1 pachet de margarina
- 6 oua
- 1 l lapte
- 150 g cascaval
- 150 g branza
Mod de preparare:
Foile de plăcintă le tai ca pe nişte tăiţei şi le pui peste margarina din tavă. Apoi dai tava la cuptor până începe să se rumenească.
Separat, baţi ouăle cu laptele. Scoţi plăcinta din cuptor, razi brânza şi caşcavalul deasupra, apoi torni laptele amestecat cu ouăle bătute şi dai totul la cuptor.
Plăcintă cu brânză si caşcaval
Pofta buna!
Cheesecake Japonez Moale și Delicios
Cheesecake Japonez Moale și Delicios din: biscuiti digestivi, unt, branza de vaci, smantana, oua, zahar, faina, extract de vanilie. Cheesecake-ul japonez este un desert ușor și pufos, adorat pentru textura sa moale și gustul delicat. Acesta este inspirat de bucătăria japoneză, care se remarcă prin eleganța și rafinamentul preparatelor. Cheesecake-ul japonez este o alegere excelentă […]