Ouă Poșate Perfecte: Ghidul Pentru un Mic Dejun Nutritiv din: oua, otet, apa. Ouăle poșate reprezintă o metodă clasică și elegantă de a te bucura de ouă, fiind o opțiune populară pentru micul dejun datorită texturii lor fine și gustului delicat. Nu numai că sunt delicioase, dar ouăle poșate sunt și o sursă excelentă de […]
Placinta cu branza si ciuperci
PrinteazaPlacinta cu branza si ciuperci din: placinta, telemea, ciuperci, ceapa, oua, sare, ulei, piper.
Ingrediente:
- 8 foi plăcintă
- 400 g telemea
- un kg ciuperci proaspete
- 2 legături ceapă
- 3 ouă
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare Placinta cu branza si ciuperci:
Ciupercile curăţate se taie lamele fine care se pun la călit în ulei.
ţin pe foc 15 minute până ce scade toată apa pe care o lasă.
Brânza se amestecă apoi cu ceapa verde si cu două ouă bătute.
Intr-o formă de copt unsă cu ulei se aşază trei foi de plăcintă, se pune jumătate din cantitatea de brânză si ciuperci.
pun alte trei foi, restul de brânză, alt rând de ciuperci si se păstrează si pentru exterior.
acoperă cu celelalte două foi de plăcintă, se unge cu al treilea ou bătut şi se distribuie si restul ciupercilor.
lasă la cuptor 40 de minute.
Pofta buna!
Tofu Crocant cu Sos de Soia la Air Fryer
Tofu Crocant cu Sos de Soia la Air Fryer din: tofu, ulei de susan, sos de soia, usturoi, ghimbir, sare, piper, seminte de susan, ceapa verde. Explorați o rețetă inovatoare și delicioasă, perfectă pentru vegani și nu numai. Această rețetă transformă tofu-ul, adesea considerat banal de unii, într-o gustare crocantă, plină de arome și surprinzător […]