Plăcintă cu brânză şi fructe de pădure
PrinteazaPlăcintă cu brânză şi fructe de pădure din: foitaj, crema de branza, oua, gris, extract de vanilie, fructe de padure, coaja de lamaie, zahar.
- o foaie foitaj
- 300 g crema de branza
- 2 oua
- o lingurita gris
- o lingurita extract de vanilie
- 100 g fructe de padure
- coaja de la o lamaie sau o portocala
- 50 g zahar
Mod de preparare:
Se bate un ou, se încorporează în crema de brânză, se adaugă zahărul, grisul, coaja de citrice si vanilia. Se omogenizează apoi cu o spatulă si se adaugă, treptat, fructele de pădure.
Se întinde foaia de aluat, se taie în pătrate de 10 cm, apoi, pe fiecare pătrat, se pun grămăjoare de umplutură.
Se ung plăcinţelele cu puţin ou şi se împăturesc după preferinţă. Se dau la cuptor la 180°C, timp de 20 de minute.
Plăcintă cu brânză şi fructe de pădure
Pofta buna!