Placinta cu branza, miere si piper rosu
PrinteazaPlacinta cu branza, miere si piper rosu din: oua, miere lichida, brânză proaspătă de capră, sărată cu apă de mare, piper roşu.
- 4 ouă proaspete
- 150 g miere lichidă
- 100 g brânză proaspătă de capră, sărată cu apă de mare
- 1 praf de piper roşu
Mod de preparare:
Se aprinde cuptorul, care trebuie să fie foarte cald când se pune plăcinta şi, dacă este necesar, puneţi mierea în bain-marie ca să o topiţi.
Se bat ouăle întregi direct în tava care merge la cuptor, apoi se adaugă mierea şi brânza proaspătă, scursă şi trecută prin sită. (Dacă brânza nu a fost sărată cu apă de mare, se adaugă puţină sare.)
Se presară cu piper, se amestecă din nou şi se pune la cuptor 10-15 minute. Această bunătate se degustă călduţă sau rece.
Pofta buna!