Placinta cu spanac si branza sau praz din: faina, margarina, sare, branza, spanac si oua. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 3 linguri undelemn sau margarina topita 1 lingurita sare o cana apa calduta Pentru umplutura: brinza spanac/praz oua Mod de preparare Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se […]
Placinta cu branza, piersici si ciocolata
PrinteazaPlacinta cu branza, piersici si ciocolata din: nuci pecan, nuci obişnuite, curmale, nuci caju, lapte de migdale, nectar de agave, unt de cacao, lecitină, piersici proaspete.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de nuci pecan
- 1 ceaşcă de nuci obişnuite
- 1/2 ceaşcă de curmale
- 1 ceaşcă de nuci caju
- 1 ceaşcă de lapte de migdale
- 2 linguri de nectar de agave
- 1/4 ceaşcă de unt de cacao, lichid
- 1 lingură de lecitină
- 2 ceşti de piersici proaspete
Mod de preparare:
Procesaţi nucile pecan, nucile obişnuite şi curmalele într-un mixer, până când mixtura se coagulează.
Indesaţi crusta pe fundul unei tăvi de plăcintă rotunde, cu margini detaşabile şi diametrul de cincisprezece centimetri.
Pentru umplutură, amestecaţi nucile caju, laptele de migdale, siropul de agave, untul de cacao şi lecitina, şub formă de cremă. Adăugaţi piersicile şi continuaţi să le amestecaţi până se omogenizează
Turnaţi urhplutra de nuci şi piersici în tava cu margini detaşabile şi puneţi-o în congelator timp de două ore.
Lăsaţi prăjitura să se dezgheţe pentru treizeci-şaizeci de minute, înainte de a o servi.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Placinta cu branza si vanilie
Placinta cu branza si vanilie din: crema de branza, zahar, vanilie, aluat de placinta, unt, scortisoara, miere. Ingrediente: 2 pachete crema de branza, la temperatura camerei 1 ¾ cani zahar 1 linguriță esenta de vanilie 400gr aluat de placinta ½ căna unt, înmuiat 1 linguriță scorțișoară ¼ cana miere Mod de preparare: Preîncălziți […]
Placinta frageda cu branza de burduf
Placinta frageda cu branza de burduf din: faina, drojdie, ulei, sare, zahar, branza, oua, smantana. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină apă caldă 1/4 cub drojdie 4 linguri ulei 1 linguriţă zahăr 1 praf de sare Pentru umplutură: 300 g brânză de vaci 100 g brânză de burduf 3 ouă 100 g smântână 1 praf […]
Pofta buna!