Placinta cu branza de vaca

Printeaza

Placinta cu branza de vaca

Ingrediente:

  • aluat de plăcintă
  • 250 g brînză de vacă
  • 1 găl­benuş
  • 50 g stafide
  • 2 linguri zahăr pudră
  • coajă de lămîie
  • o linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Placinta cu branza de vaca: Pregătim aluatul şi îl tăiem în două. întindem o foaie pe care o punem în tavă.

Deasupra punem brînză de vacă amestecată cu un gălbenuş, sare, stafide spălate şi uscate, coajă de lămîie rasă, făină şi zahăr pudră.

Acoperim cu foaia făcută din cealaltă jumătate de aluat şi dăm la cuptor.

Cînd plăcinta este coaptă, o tăiem în pătrate, o punem pe o farfurie fierbinte şi o presărăm cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place placinta cu branza, dar sa fie sarata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.