Placinta cu capsuni si frisca

Printeaza

Placinta cu capsuni si frisca din: aluat foitaj, căpşuni, pesmet, zahăr, frisca.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 500 g căpşuni
  • 2 linguri pesmet
  • 4 linguri zahăr
  • 200 g frişcă

 

Mod de preparare:

Placinta cu capsuni si frisca: Decongelezi aluatul. Amesteci căpşu­nile spălate şi scurse cu zahărul şi pesme­tul.

Pui umplutura în mijlocul foilor şi le împătureşti.

Aşezi ştrudelul în tăvi de chec, în care ai întins hârtie de copt. Ţii la foc mediu până se rumenesc.

După ce s-au ră­corit, le decorezi cu frişcă şi căpşuni.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.