Placinta cu carne de pui si legume

Printeaza

Placinta cu carne de pui si legume din: carne de pui, legume, ceapa, oua, unt, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Placinta cu carne de pui si legume

  • un pachet aluat foitaj decongelat
  • 650 g carne de pui tocată
  • mix de legume congelate
  • o ceapă
  • 3 ouă
  • 100 g unt
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Legumele congelate se dau într-un clocot şi se lasă la scurs.

In unt topit se pune ceapa la călit. Se presară cu sare si, când s-a înmuiat, se adaugă carnea.

Se lasă pe foc până ce carnea îşi schimbă culoarea şi se rumeneşte bine.

Se adaugă legumele scurse, 2 ouă şi un albuş, verdeaţa, sare şi piper. Cu o parte a aluatului se îmbracă o formă de copt.

Se pune umplutura, iar partea a doua a aluatului se taie fâşii subţiri cu care se acoperă, după imaginaţie, umplutura.

Se unge cu gălbenuş şi se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.