Placinta cu carne de pui si legume
PrinteazaPlacinta cu carne de pui si legume din: carne de pui, legume, ceapa, oua, unt, patrunjel, sare, piper.
- un pachet aluat foitaj decongelat
- 650 g carne de pui tocată
- mix de legume congelate
- o ceapă
- 3 ouă
- 100 g unt
- o legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Legumele congelate se dau într-un clocot şi se lasă la scurs.
In unt topit se pune ceapa la călit. Se presară cu sare si, când s-a înmuiat, se adaugă carnea.
Se lasă pe foc până ce carnea îşi schimbă culoarea şi se rumeneşte bine.
Se adaugă legumele scurse, 2 ouă şi un albuş, verdeaţa, sare şi piper. Cu o parte a aluatului se îmbracă o formă de copt.
Se pune umplutura, iar partea a doua a aluatului se taie fâşii subţiri cu care se acoperă, după imaginaţie, umplutura.
Se unge cu gălbenuş şi se lasă la cuptor 30 de minute.
Pofta buna!