Placinta cu carne si sos de mustar
PrinteazaPlacinta cu carne si sos de mustar
Ingrediente:
- 200 g carne de vita
- 2 cepe
- sare
- piper
- 2 oua
- 2 linguri mustar
- 2 linguri miere de albine
- 1 lingura ulei masline
- verdeata
- 100 ml vin alb
- 3 cartofi
- delicat
- 150 ml lapte
- 3 catei usturoi
Mod de preparare:
Placinta cu carne si sos de mustar: O foaie de plăcintă din comerţ o aşezăm pe o tavă tapetată cu unt şi făină, peste care aşezăm o compoziţie făcută din 2 cepe tocate fin, pe care le punem la călit în puţin ulei, adăugăm 200 g carne de vită, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 ouă şi piure de cartofi. Învelim bine compoziţia şi dăm tava la cuptor timp de 40-45 de minute.
După ce s-a copt, se serveşte cu sos de muştar. Sosul se face din 2 linguri de muştar, 2 linguri de miere de albine, o lingură de ulei de măsline, o lingură de verdeaţă tocatăşi 100 ml de vin alb.
Piureul se face din 3 cartofi fierţi, care se pasează bine şi se amestecă cu o linguriţă de Knorr delicat, 150 ml de lapte dulce şi3 căţei de usturoi tocat fin.
Pofta buna!