Placinta cu carne si sos de mustar

Printeaza

Placinta cu carne si sos de mustar

Ingrediente:

  • 200 g carne de vita
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 lingura ulei masline
  • verdeata
  • 100 ml vin alb
  • 3 cartofi
  • delicat
  • 150 ml lapte
  • 3 catei usturoi

 

Mod de preparare:

Placinta cu carne si sos de mustar: O foaie de plăcintă din comerţ o aşezăm pe o tavă tapetată cu unt şi făină, peste care aşezăm o compoziţie făcută din 2 cepe tocate fin, pe care le punem la călit în puţin ulei, adăugăm 200 g carne de vită, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 ouă şi piure de cartofi. Învelim bine compoziţia şi dăm tava la cuptor timp de 40-45 de minute.

După ce s-a copt, se serveşte cu sos de muştar. Sosul se face din 2 linguri de muştar, 2 linguri de miere de albine, o lingură de ulei de măsline, o lingură de verdeaţă tocatăşi 100 ml de vin alb.

Piureul se face din 3 cartofi fierţi, care se pasează bine şi se amestecă cu o linguriţă de Knorr delicat, 150 ml de lapte dulce şi3 căţei de usturoi tocat fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.