Placinta cu ceapa si carne tocata

Printeaza

Placinta cu ceapa si carne tocata din: foi de placinta, ceapa, carne tocata, smantana, branza, oua, faina, ulei, condimente, patrunjel.

Ingrediente:Placinta cu ceapa si carne tocata

  • 3-4 foi de plăcintă
  • 3 cepe
  • 300 g carne tocată
  • 200 g smântână
  • 150 g brânză rasă
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • ulei
  • condimente
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

lei foile de plăcintă şi le stropeşti cu ulei, apoi le aşezi pe fundul unei tăvi.

Tai ceapa rondele, pe lat, formând cercuri concentrice, le treci prin făină şi le prăjeşti pe ambele părţi.

Scoţi ceapa pe o farfurie şi în acelaşi ulei prăjeşti şi carnea tocată. O condimentezi după gust.

O jumătate din cantitatea de ceapă o pui peste foile de plăcintă, apoi pui carnea tocată şi peste ea restul de ceapă.

Amesteci smântână cu 2 ouă şi o torni peste ceapă.

Acoperi totul cu brânza rasă, iar la urmă presari şi pătrunjelul tocat.

Pui tava la cuptor pentru 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Placinta cu carne de miel si branza cheddar

Placinta cu carne de miel si branza cheddar din: carne de miel, ulei, ceapa, morcovi, pasta de rosii, sos worcestershire, supa de miel, mazare, cartofi, praz, unt, lapte, cheddar. Timp de preparare: 20 minute, timp de gatire: 50 de minute, 4 portii. Ingrediente: 400 gr carne de miel, gatita si maruntita 1 lingura ulei 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Este foarte buna placinta cu ceapa si carne tocata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.