Placinta ciobanului cu carne de miel
PrinteazaPlacinta ciobanului cu carne de miel din: carne de miel, bulion, lapte, morcov, ceapa, cartofi, unt, ulei, branza de burduf, sare, piper, cimbru. fara poza
- 700 g carne de miel, tocata
- 1 borcanel bulion
- 50 ml lapte
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 5 cartofi
- 2 linguri unt
- 3 linguri ulei
- branza de burduf
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Incingi uleiul intr-o cratita, adaugi ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele subtiri. Lasi cateva minute pana se inmoaie legumele, apoi adaugi carnea tocata. Lasi 10 minute sa fiarba sub capac, apoi condimentezi si pui bulionul.
Intre timp, fierbi cartofii in apa cu sare. Dupa ce au fiert, prepari din ei un piure, in care adaugi unt si lapte. Ungi o forma de budinca cu unt, pui carnea tocata si deasupra asezi piureul preparat. Razi branza de burduf si dai totul la cuptor pentru 20 de minute, la 200°C.
Placinta ciobanului cu carne de miel
Pofta buna!