Placinta de ciocolata cu unt de arahide

Printeaza

Placinta de ciocolata cu unt de arahide din: nuci pecan, sare, arahide de junglă crude, unt de migdale, praf de cacao, sirop de artar, ulei de nucă de cocos, lecitină praf.

 

Ingrediente:

  • 2 ceşti de nuci pecan
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 2 ceşti de arahide de junglă crude
  • 1/2 ceaşcă de curmale
  • 1/4 deaşcă de unt de migdale
  • 1/4 ceaşcă de praf de cacao
  • 4 linguri de sirop de artar
  • 1 linguriţă de esenţă de vanilie
  • 1/2 ceaşcă de ulei de nucă de cocos, lichid
  • 2 linguri de lecitină praf

Mod de reparare:

Placinta de ciocolata cu unt de arahide: Procesaţi nucile pecan, curmalele şi un sfert de linguriţă de sare într-un, blender, pentru a face crusta de plăcintă, îndesaţi-o într-o tavă de plăcintă rotundă, cu diametrul de douăzeci şi tre’i de centimetri.

Procesaţi arahidele separat, într-un mixer, până când încep să se prindă de pereţi.

Adăugaţi untul de arahide, praful de cacao, un sfert de lin­guriţă de sare, siropul de arţar şi vanilia.

Continuaţi proce­sarea până se omogenizează. Adăugaţi la sfârşit uleiul de nucă de cocos lichid şi praful de lecitină şi amestecaţi-le până când umplutura se omogenizează.

Turnaţi umplutura peste crustă şi puneţi-o la frigider timp de două ore, pentru a ajuta umplutura să se solidifice.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.