Placinta taraneasca cu conopida si telemea de oaie din: faina, apa, ulei, praf de copt, conopida, telemea de oaie, nucsoara, oua, smantana, piper. Ingrediente: pentru aluat: 1 kg faina alba 500 ml apa calduta 100 ml ulei 1 plic praf de copt pentru umplutura: 1 conopida mare 300 g telemea de oaie 1 praf de […]
Placinta cu conopida, sparanghel si piure de cartofi din: ciuperci, untdelemn de măsline, conopidă, sos de soia, nuci macadamia, untdelemn de măsline, usturoi, sare, boia, rozmarin, drojdie, sparanghel, morcov, ceapa, suc de lămâie, sos din seminţe de susan negru, boia de ardei dulce. Ingrediente: 1 ceaşcă de ciuperci 1/2 ceaşcă de untdelemn de măsline 2 ceşti de conopidă, mărunţită 1/2 ceaşcă de sos de soia 1 ceaşcă de nuci macadamia […]
Mancarica de conopida cu busuioc din: conopida, rosii, ceapa, ulei, ardei, busuioc. Ingrediente: 1 kg conopidă 4 roşii 2 cepe 2 linguri ulei 2 linguri pastă de tomate 2 ardei graşi 1/2 linguriţă busuioc uscat coriandru sare piper Mod de preparare: Speli conopida, o desfaci bucheţele şi o opăreşti intr-o oală cu apă şi sare, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.