Placinta cu branza, marar si spanac

Printeaza

Placinta cu branza, marar si spanac din: aluat foitaj, telemea, spanac, marar, oua, ulei.

Placinta cu branza, marar si spanac

Ingrediente:

  •  un pachet aluat foitaj
  •  250 g telemea
  •  200 g spanac
  •  o legătură mărar
  •  3 ouă
  •  o lingură ulei

 

Mod de preparare:

Alugtul se desface din am­balaj şi se lasă la decongelat. Brânza se dă pe râzătoare şi se amestecă bine cu spanacul opărit 2 minute şi bine scurs. Se adaugă două ouă bătute şi mărarul tocat şi se amestecă foarte bine.

Aluatul se întinde uşor cu sucitorul. Pe o jumătate a acestuia se pune umplutura, se acoperă cu jumătatea liberă si se presează marginile.

Se trans­feră rapid şi cu atenţie în tava de copt unsă cu ulei, se unge cu al treilea ou şi se coace 40 de minute. Se taie rece.

Placinta cu branza, marar si spanac

Placinta cu branza, marar si spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.