Placinta cu branza, marar si spanac
PrinteazaPlacinta cu branza, marar si spanac din: aluat foitaj, telemea, spanac, marar, oua, ulei.
Ingrediente:
- un pachet aluat foitaj
- 250 g telemea
- 200 g spanac
- o legătură mărar
- 3 ouă
- o lingură ulei
Mod de preparare:
Alugtul se desface din ambalaj şi se lasă la decongelat. Brânza se dă pe râzătoare şi se amestecă bine cu spanacul opărit 2 minute şi bine scurs. Se adaugă două ouă bătute şi mărarul tocat şi se amestecă foarte bine.
Aluatul se întinde uşor cu sucitorul. Pe o jumătate a acestuia se pune umplutura, se acoperă cu jumătatea liberă si se presează marginile.
Se transferă rapid şi cu atenţie în tava de copt unsă cu ulei, se unge cu al treilea ou şi se coace 40 de minute. Se taie rece.
Placinta cu branza, marar si spanac
Pofta buna!