Placinta cu branza si ciuperci

Printeaza

Placinta cu branza si ciuperci din: placinta, telemea, ciuperci, ceapa, oua, sare, ulei, piper.

Ingrediente:

  • 8 foi plăcintă
  • 400 g telemea
  • un kg ciuperci proaspete
  • 2 legături ceapă
  • 3 ouă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Placinta cu branza si ciuperci:

Ciupercile curăţate se taie lamele fine care se pun la călit în ulei. Se ţin pe foc 15 minute până ce scade toată apa pe care o lasă.

Brânza se amestecă apoi cu ceapa verde si cu două ouă bătute.

Intr-o formă de copt unsă cu ulei se aşază trei foi de plăcintă, se pune jumătate din cantitatea de brânză si ciuperci. Se pun alte trei foi, restul de brânză, alt rând de ciuperci si se păstrează si pentru exterior.

Se acoperă cu celelalte două foi de plăcintă, se unge cu al treilea ou bătut şi se distribuie si restul ciupercilor.

Se lasă la cuptor 40 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.