Placinta cu carne si ciuperci
PrinteazaPlacinta cu carne si ciuperci din: faina, ulei, praf de copt, iaurt, chimen, sare, carne tocata, oua, ciuperci, verdeata, ceapa.
- 300 g faina
- 100 ml ulei
- 1 praf de copt
- 200 ml iaurt
- chimen
- sare
Umplutura:
- 500 g carne tocata
- 2 oua
- 100 g ciuperci
- verdeata tocata
- 2 cepe
Mod de preparare:
Iaurtul cu uleiul se amesteca pana se incorporeaza, se adauga faina amestecata cu praful de copt, chimenul si sare dupa gust. Se fac doua foi.
Pentru umplutura se caleste ceapa, se adauga carnea, se caleste, se adauga ciupercile, amestecand pe foc, verdeata tocata, ouale crude, sare si piper.
Aceasta umplutura se asaza intre cele doua foi de placinta (aluat), ungandu-se tava in prealabil cu ulei. Se coc la foc potrivit circa 40 de minute.
Pofta buna!