Placinta cu carne si ciuperci

Printeaza

Placinta cu carne si ciuperci din: faina, ulei, praf de copt, iaurt, chimen, sare, carne tocata, oua, ciuperci, verdeata, ceapa.

Aluat:Placinta cu carne si ciuperci

  • 300 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 200 ml iaurt
  • chimen
  • sare

Umplutura:

  • 500 g carne tocata
  • 2 oua
  • 100 g ciuperci
  • verdeata tocata
  • 2 cepe

 

Mod de preparare:

Iaurtul cu uleiul se amesteca pana se incorporeaza, se adauga fa­ina amestecata cu praful de copt, chimenul si sare dupa gust. Se fac doua foi.

Pentru umplutura se caleste ceapa, se adauga carnea, se caleste, se adauga ciupercile, amestecand pe foc, verdeata tocata, ouale crude, sare si piper.

Aceasta umplutura se asaza intre cele doua foi de placinta (aluat), ungandu-se tava in prealabil cu ulei. Se coc la foc potrivit circa 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.