Placinta cu carne tocata de vita

Printeaza

Placinta cu carne tocata de vita din: carne tocata de vita, cartofi, lapte, ceapa, morcov, unt, nucsoara, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Placinta_cu_carne_tocata_de_vita

  • 600 g carne tocata de vita
  • un kg cartofi
  • 400 ml lapte
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 80 g unt
  • un praf nucsoara
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se taie cuburi şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Ceapa se căleşte în 30 g unt şi apoi se adaugă carnea si morcovul dat pe râzătoare. Se potriveşte de sare si piper si se mai lasă 15 minute pe foc.

Cartofii se pasează cu restul de unt şi laptele cald si se potriveşte de sare, piper si nucşoară. Carnea se pune într-un vas de cuptor după ce a fost ames¬tecată cu pătrunjel tocat, se acoperă cu piureul de cartofi şi se dă la cuptor 30 de minute.

Placinta cu carne tocata de vita

Placinta_cu_carne_tocata_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.