Placinta cu carne (varianta)

Printeaza

Placinta cu carne 

Ingrediente:Placinta cu carne

  • 500 g carne
  • 2-3 cepe
  • 2-3 roşii
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 lingură orez
  • 2 linguri untură
  • aluat de plăcintă

Mod de preparare:

Tocăm carnea şi o prăjim împreună cu ceapa tăiată mărunt. Amestecăm ro­şiile tăiate, fără pieliţe şi fără seminţe, cu tocătură, pe foc.

După ce carnea s-a prăjit, adăugăm sare, piper, o legătură de pătrunjel to­cat, orezul fiert şi amestecăm.

Întindem cîteva foi de plăcintă. Le ungem bine una cate una şi aşezăm 4-5 din ele într-o tavă unsă cu unt sau cu untură. Punem tocătură şi alte 4-5 foi pe deasupra. Dăm la cuptor. După 30-40 minute plăcinta este gata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce carne sa folosesc la placinta? Merge carnea de vita?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.