Placinta cu cascaval

Printeaza

Placinta cu cascaval

Ingrediente aluat:Placinta cu cascaval

  • 100 g faina
  • 100 g faina integrala (sau de tara)
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 125 ml apa
  • 75 g unt taiat cuburi

 

Ingrediente umplutura: 2 oua separate , 200 ml smantana grasa, 2 lingurite mustar, 175 g cascaval Dalia ras, 50 g cascaval taiat cuburi,1 lingurita cimbru uscat

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se amesteca ambele tipuri de faina cu boiaua, se topeste untul cu apa intr-o tigaie. Se pune faina si se amesteca repede pana ce se formeaza un aluat moale.

Se lasa timp de 15 minute. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta cu diametrul de 23 cm.

Se tapeteaza tarta cu hartie pergament, apoi se da la copt 10 minute. Se pune deoparte pentru a se raci.

Se freaca galbenusurile, smantana, mustarul si se asezoneaza.

Se adauga cascavalul si cimbru. Se incorporeaza albusurile batute spuma, se toarna peste tarta si se da la cuptor 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.