Placinta cu ciuperci si mozzarella

Printeaza

Placinta cu ciuperci si mozzarella din: aluat foitaj, ciuperci, usturoi, smantana, unt, lapte, oua, mozzarella, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Placinta cu ciuperci si mozzarella

  • un pachet aluat foitaj
  • 300 g ciuperci proaspete
  • un căţel usturoi
  • 120 ml smântână
  • 2 linguri unt
  • 80 ml lapte
  • 2 ouă
  • 150 g mozzarella
  • un pic de nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aluatul decongelat se transferă în forma de copt şi se coace 8 minute. Se scoate, se înţeapă cu furculiţa si se pune din nou la cuptor pentru 4 minute.

Se călesc ciupercile in unt, se micşorează apoi flacăra, se pune usturoiul şi se lasă 30 de secunde pe foc.

Ouăle se bat cu smântână şi laptele, se adaugă piper, sare, nucşoară, apoi mozzarella trecută prin râzătoare. Se toarnă amestecul de ouă peste aluatul copt, se presară ciupercile şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.