Plăcintă cu ciuperci si nuci

Printeaza

Plăcintă cu ciuperci si nuci: ceapa, ciuperci, nuci, paine, aluat, maghiran, sos de soia, supa de legume, ulei.

Ingrediente:Placinta_cu_ciuperci_si_nuci

  • 2 cepe
  • 300 g ciuperci
  • 200 g nuci măcinate
  • 3 felii de pâine
  • 300 g aluat foitaj
  • 1 linguriţă maghiran
  • 1 lingură sos de soia
  • 1 ceaşcă supă de legume
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă, căleşti în ulei ceapa tocată mărunt, până când se înmoaiă, adaugi apoi ciupercile toca­te şi mai laşi 5 minute să se călească împreună, lei cratiţa de pe foc şi adaugi supa de legume, nucile măcinate, pâinea fărâmiţată, maghiranul, sosul de sftia şi alte condimente.

Laşi să se răcească. Intr-o tavă întinzi aluatul, pui compoziţia preparată înainte, nivelezi şi acoperi cu cealaltă foaie de foitaj. Intro­duci tava în cuptor pentru 20 de minute.

Plăcintă cu ciuperci si nuci

Placinta_cu_ciuperci_si_nuci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.