Placinta cu crema de ciocolata

Printeaza

Placinta cu crema de ciocolata din: amestec pentru aluat, crema de ciocolata, ou, caramel, sare.

Ingrediente:Placinta_cu_crema_de_ciocolata

  • 375 g amestec gata preparat pentru placinta/briosa
  • 7 linguri crema de ciocolata
  • 1 ou, bătut
  • 125 g caramel sărat
  • un praf de sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Prepară aluatul conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. După ce a crescut şi şi-a dublat volumul, taie o treime din aluat şi modelează 7 bile egale. Modelează aluatul rămas în 7 bile egale.

Presează bilele mari şi aşază in mijloc câte o lingură de crema de ciocolata. Inchide crema în mijloc
presând marginile şi aşază bilele în tava rotundă de 23 cm unsă cu grăsime, cu partea de îmbinare dedesubt.

Unge bilele mici pe dedesubt cu ou bătut şi aşază-le deasupra celor mari. Acoperă tava cu şervet umed şi lasă la crescut la cald 1 oră.

Incinge cuptorul la semnul 6/180°C. Unge cu ou şi dă la cuptor 25 minute. Combină caramelul cu sare şi serveşte.

Placinta cu crema de ciocolata

Placinta_cu_crema_de_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.