Placinta cu legume, masline si branza

Printeaza

Placinta cu legume, masline si branza din: faina, margarina, ou, apa, sare, ciuperci, branza, bacon, masline, ceapa, piper, ulei.

Ingrediente:Placinta cu legume, masline si branza

Pentru aluat:

  • 300 g făină
  • 150 g margarina
  • un ou
  • 4 linguri apă rece
  • sare

Pentru umplutură:

  • 5 linguri ciuperci feliate
  • 200 g brânză
  • 200 g bacon
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • o ceapă roşie
  • un gălbenuş
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se frământă bine toate ingredientele, apoi se lasă 30 de minute la rece. Aluatul se împarte în bile egale ca mărime si fiecare bilă se întinde.

Se unge fiecare bucată de aluat cu pensula cu ulei, la interior. Se asază brânză, ciuperci, bacon tăiat cubulete, măsline si inele de ceapă si se presară sare si piper.

Se întorc uşor marginile către interior, se ung plăcintele cu gălbenuş şi se coc 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.