Placinta cu malai

Printeaza

Placinta cu malai din: branza de vaca, oua, malai, faina, smantana, zahar.

Ingrediente:Placinta cu malai

  • 400 g brânză de vacă
  • 4 ouă
  • 8 linguri cu mălai
  • 2 linguri făină
  • 4 linguri smântână
  • 4 linguri zahăr

 

Mod de preparare:

Freci brânza, scursă înainte de zer, până devine ca o pastă, apoi adaugi pe rând gălbenuşurile, mălaiul, zahărul, făina şi smântână. La urmă adaugi albuşurile bătute spumă.

După ce au fost bine amestecate, torni pasta formată într-o tavă bine unsă cu unt.

O dai la cuptor pentru o jumătate de oră. Când este gata, tai placinta în pătrate şi serveşti cu smântână.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.