Placinta cu pastrama, carnaciori si cascaval

Printeaza

O reteta de placinta cu pastrama, carnaciori, cascaval, oua, ceapa, marar, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Placinta cu pastrama, carnaciori si cascaval

  • 500 g foi de plăcintă
  • 250 g cârnăciori
  • 250 g pastrama
  • 300 g caşcaval
  • 5 ouă
  • 2 cepe
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa de coajă, o speli şi otai mărunt. Speli mărarul şi îl tai fin. Intr-un bol, amesteci cârnăcio­ri i tăiaţi rondele, pastrama şi caşcavalul tăiate pătrăţele, 4 gălbenuşuri, mărarul şi cea­pa.

Condimentezi cu sare, piper şi la finat încorporezi al­buşurile bătută spumă.

Ungi tava cu ulei, pui foaia de plăcintă, întinzi compoziţia de mai sus, acoperi cu o altă foaie şi dai la cuptor pentru 35-40 de minute.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.