Placinta cu pastrama, carnaciori si cascaval
PrinteazaO reteta de placinta cu pastrama, carnaciori, cascaval, oua, ceapa, marar, sare, piper si ulei.
- 500 g foi de plăcintă
- 250 g cârnăciori
- 250 g pastrama
- 300 g caşcaval
- 5 ouă
- 2 cepe
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi ceapa de coajă, o speli şi otai mărunt. Speli mărarul şi îl tai fin. Intr-un bol, amesteci cârnăciori i tăiaţi rondele, pastrama şi caşcavalul tăiate pătrăţele, 4 gălbenuşuri, mărarul şi ceapa.
Condimentezi cu sare, piper şi la finat încorporezi albuşurile bătută spumă.
Ungi tava cu ulei, pui foaia de plăcintă, întinzi compoziţia de mai sus, acoperi cu o altă foaie şi dai la cuptor pentru 35-40 de minute.
Poftă bună!