Placinta cu peste si branza

Printeaza

Placinta cu peste si branza din: file de peste, ceapa, ulei, branza, spanac, sare, piper.

Ingrediente:Placinta cu peste si branza

  • 1 foaie aluat foitaj
  • 2 fileuri de peşte
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 400 g brânză de vaci
  • 200 g spanac
  • sare
  • piper
  • 1 ou, pentru uns

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti în ulei până devine sticloasă. Adaugi spanacul tocat şi ţii pe foc până scade apa lăsată, apoi dai deoparte şi laşi la răcorit. Il amesteci cu brânza de vaci, bine scursă, sare şi piper, după gust.

Tai foaia decongelată în jumătate, pe lung. Pui jumătate de foaie într-o tavă de cozonac tapetată, aşezi un file de peşte, fără piele, brânza cu spanac, celălalt file de peşte şi foaia de aluat rămasă.

Ungi plăcinta cu ou şi o dai la cuptor, la foc mediu, până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.