Placinta cu piept de pui si ardei gras
PrinteazaPlacinta cu piept de pui si ardei gras din: aluat de placinta, pipet de pui, ceapa, morcov, ardei gras, unt, cascaval, ulei, sare, piper.
- un pachet aluat de placinta
- un piept de pui
- o ceapa
- un morcov
- un ardei gras
- 100 g unt
- 100 g cascaval
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se toacă si se pune la călit în ulei cu ceapa tocată mărunt, morcovul dat pe râzătoare si ardeiul tăiat fâşii. Se adaugă 50 ml apă şi sare si se fierbe până se evaporă lichidul.
Se topeşte untul si se unge tava de copt. Apoi foile de plăcintă se împart în două si se aşază jumătate din cantitatea de foi unsă cu unt.
Se pune umplutura, se presară cu piper si se acoperă cu restul foilor unse cu unt. Se dă la cuptor 25 de minute. Se scoate, se presară cu caşcaval şi se mai lasă la copt 5 minute.
Placinta cu piept de pui si ardei gras
Pofta buna!