Placinta cu piept de pui si verdeata

Printeaza

09Placinta cu piept de pui si verdeata din: piept de pui, ceapa, ardei, unt, patrunjel, ou, sare, piper.

Ingrediente:Placinta_cu_piept_de_pui_si_verdeata

  • un pachet aluat foitaj
  • un piept de pui
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • 150 ml supă
  • 75 g unt
  • sare
  • piper
  • o legătură pătrunjel
  • un ou

 

Mod de preparare:

In unt topit se pun la călit ceapa şi ardeiul gras, curăţate, spălate şi tăiate mărunt. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea tăiată fâşii şi se lasă să se albească.

Se toarnă supa, se presară sare şi piper şi se lasă să fiarbă până ce se evaporă lichidul şi amestecul este bine scăzut. Se amestecă apoi cu pătrunjel tocat.

Aluatul se împarte în două, jumătate se pune în tava de copt, se aşază umplutura, se acoperă cu restul de aluat şi se unge cu ou bătut. Se lasă la cuptor 30 de minute.

Placinta cu piept de pui si verdeata

Placinta_cu_piept_de_pui_si_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.