Placinta cu scortisoara si dovleac
PrinteazaPlacinta cu scortisoara si dovleac din: foi de placinta, dovleac, ulei, zahar, scortisoara. MODIFICATA
- 1 pachet foi de placinta
- 2 kg dovleac
- 2 linguri ulei
- 250 g zahar
- 2 lingurite scortisoara
- zahar pudra
Mod de preparare:
Curatati dovleacul de coajă şi de seminţe, dati pe răzătoare şi căliti în ulei, împreună cu zahărul. Fierbeti până obtineti o pasta omogena. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati scorţişoara si amestecati bine.
Impartiti foile de placinta in 2 parti, ungeti cu ulei intr-o tava, adaugati dovleacul si adaugati restul de foi. Coaceti aproximativ 30 de minutela 150C.
Presarati zahar pudra dupa ce se raceste, taiati si serviti.
Placinta cu scortisoara si dovleac
Pofta buna!